Μόνωση χώρου φόρτωσης

Η μόνωση του χώρου φόρτωσης γίνεται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής που κανένα άλλο εργοστάσιο δεν διαθέτει στην Ελλάδα.

Ειδικότερα η μόνωση γίνεται:

  • με πάνελ ειδικά διαμορφωμένα με μηχανές CNC για την οροφή και το πάτωμα
  • πολυεστερικά καλούπια για την μετόπη, τα πλαϊνά, τις πόρτες, πλαίσιο πορτών και τέλος,
  • με ειδικά τεμάχια όπου απαιτούνται για την τελειοποίηση των επιφανειών και ενίσχυση συγκεκριμένων σημείων.

 

Stathis kit monoshs

Τα πάνελ αποτελούνται από πολυεστέρα ενισχυμένο με ξύλο θαλάσσης ώστε να έχουμε αυξημένες μηχανικές αντοχές. Βασικό τους μονωτικό αποτελεί η εξηλασμένη πολυστερίνη λόγω της εξαιρετικής συμπεριφοράς της στην υγρασία.

Τα πάνελ καλύπτουν όλα τα νεύρα του αμαξώματος, ώστε να μην υπάρχουν καθόλου θερμογέφυρες.

Μόνωση υπάρχει φυσικά και στις πόρτες με ειδικά καλούπια που αφαιρούνται για να δώσουν την δυνατότητα επισκευών (αλλαγή κλειδαριάς, μεντεσέδων κλπ).

Παράλληλα στα ανοίγματα των πορτών δημιουργείται δεύτερο πλαίσιο ώστε να επιτυγχάνουμε τους καλύτερους συντελεστές θερμοπερατότητας.

Το πάτωμα είναι από ενισχυμένο πάνελ, έχει αντιολισθητική επιφάνεια και ενώνεται με τα πλευρικά τοιχώματα για την δημιουργία πολυεστερικής λεκάνης.

Στο κατώφλι των πορτών τοποθετούνται ειδικές ανοξείδωτες ενισχύσεις για την προστασία από τα φορτία, ενώ ανοίγονται οπές αποστράγγισης των υγρών του θαλάμου για την προστασία του από τα υγρά.

 

Stathis kit monoshs

 

Όλες οι προαναφερθείσες διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή προστασία του αυτοκινήτου, με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο καθώς και στην ασφάλεια και εργονομία για τον οδηγό.

Δεν είστε σίγουροι ποια λύση ταιριάζει στην επιχείρησή σας;